Slaaptraining voor bedrijven

Goed slapen is dé basis voor een goede gezondheid.

Slaapexpert Annelies Smolders als spreker

workshop

Investeren in de gezondheid van medewerkers is deze dagen niet meer weg te denken. Het ziekteverzuim, aantal burn-outs en productiefouten blijft toenemen. 1 op 2 slaapt slecht en vroeg of laat krijgt iedereen wel eens te maken met slapeloosheid. Annelies is daarom een veelgevraagd spreker voor congressen en vormingen binnen bedrijven, zij gaat zowel preventief als curatief te werk. Het aanbod en de expertise reikt ver, zowel voor shiftwerkers als de 'gewone' dagdienst medewerkers.

Offerte aanvragen

Individuele online slaaptraining

workshop

Tijdens de online slaaptraining worden jouw werknemers intensief gecoacht gedurende 6 weken. Stap voor stap werken we naar een ideaal slaappatroon en persoonlijke begeleiding is inbegrepen. Voor shiftwerkers ontwikkelden we een apart online traject.

Offerte aanvragen

Boeken en lichtbrillen

workshop

Wij voorzien een hoeveelheidskorting op de aankoop van een groter aantal Start To Sleep-boeken en lichtbrillen. Het effect van lichttherapie is reeds vele malen bewezen. In het bijzonder is lichttherapie interessant voor shiftwerkers. Het bioritme wordt bijgestuurd door het gebruik van veel licht (10.000lux) op de juiste tijdstippen. Een voorbeeld: een shiftwerker die de lichtbril gebruikt om voor zijn nachtshift nog een grote hoeveelheid licht binnen te krijgen zal de nacht energieker, alerter en vlotter doorkomen. Wij adviseren jou graag bij de aankoop.

Offerte aanvragen

Bedrijven die u voor gingen…

carglass logo
abInBev logo
carglass logo
vkw Limburg logo
ku Leuven logo
jbc logo
christelijke mutualiteit logo
kvlv logo
kumpen logo
kamer van koophandel logo
p&g logo
eastman logo

Slaaptrainingen en slaapcoaching op maat

Het is een goed idee om te investeren in de gezondheid van uw medewerkers. De kans op burn-outs, hoger ziekteverzuim en productiefouten blijft toenemen bij slechte slapers. Grijp je kans om hier vroegtijdig op te anticiperen en de gevolgen tot een minimum te beperken! Start to Sleep helpt je op weg om een slaapcoachingstraject te voorzien voor iedere medewerker individueel of in groep, ook voor shiftwerkers.

Offerte aanvragen

De gevolgen voor uw bedrijf, wanneer werknemers niet goed slapen:

  • 5 tot 9 extra ziektedagen per jaar
  • Tot 10x meer absenteïsme ten opzichte van goede slapers
  • Verhoogde kans op depressie en burn-out
  • Verminderde concentratie en prestaties op het werk
  • Mentale en lichamelijke zwakte, slecht humeur, enz…
  • Opvallend meer gebruik van hospitalisatie en medische diensten
  • Meer productiefouten

Succesverhalen

Mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque. Congue mauris rhoncus aenean vel. Urna cursus eget nunc scelerisque viverra mauris.

Geïnteresseerd in onze diensten voor bedrijven?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Contact