Slaaptraining voor bedrijven

Goed slapen is dé basis voor een goede gezondheid.

Slaapexpert Annelies Smolders als spreker

workshop

Investeren in de gezondheid van medewerkers is deze dagen niet meer weg te denken. Het ziekteverzuim, aantal burn-outs en productiefouten blijft toenemen. 1 op 2 slaapt slecht en vroeg of laat krijgt iedereen wel eens te maken met slapeloosheid. Annelies is daarom een veelgevraagd spreker voor congressen en slaaptrainingen binnen bedrijven, zij gaat zowel preventief als curatief te werk. Het aanbod en de expertise reikt ver, zowel voor shiftwerkers als de 'gewone' dagdienst medewerkers.

Offerte aanvragen

Individuele online slaaptraining

workshop

Tijdens de online slaaptraining worden jouw werknemers intensief gecoacht gedurende 6 weken. Stap voor stap werken we naar een ideaal slaappatroon. Persoonlijke begeleiding is inbegrepen. Shiftwerkers volgen een apart traject.

Offerte aanvragen

Boeken en lichtbrillen

workshop

Het boek Start To Sleep werd geschreven door slaapexpert Annelies Smolders. Het is een zelfhulpboek en dus een light versie van de online slaaptherapie. Lichttherapie is nuttig voor iedereen die zich vaak moe voelt maar vooral shiftwerkers ervaren het nut van lichttherapie. Het bioritme wordt bijgestuurd door het gebruik van veel licht (10.000lux) op de juiste tijdstippen. Een voorbeeld: een shiftwerker die de lichtbril gebruikt om voor zijn nachtshift nog een grote hoeveelheid licht binnen te krijgen zal de nacht energieker, alerter en vlotter doorkomen.

Offerte aanvragen

Bedrijven die u voor gingen…

Slaaptrainingen en slaapcoaching op maat

Offerte aanvragen

1 op 2 slaapt slecht

  • 5 tot 9 extra ziektedagen per jaar
  • Tot 10x meer absenteïsme ten opzichte van goede slapers
  • Verhoogde kans op depressie en burn-out
  • Verminderde concentratie en prestaties op het werk
  • Mentale en lichamelijke zwakte, slecht humeur, enz…
  • Opvallend meer gebruik van hospitalisatie en medische diensten
  • Meer productiefouten

   

  Klik hier voor enkele getuigenissen van bedrijven

Succesverhalen

Mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque. Congue mauris rhoncus aenean vel. Urna cursus eget nunc scelerisque viverra mauris.

Geïnteresseerd in onze diensten voor bedrijven?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Contact