Over ons

sleep-img

Annelies Smolders

sleep-img

Meet Annelies Smolders. Annelies is het gezicht achter de online slaaptraining van Start to Sleep. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller hielp ze duizenden mensen met slaapklachten beter slapen. 

Het begon allemaal in haar groepspraktijk Huis Midori, waar Annelies als psycholoog en psychotherapeut regelmatig in contact kwam met patiënten die moeilijk de slaap konden vatten. Via cognitieve gedragstherapie (gct-i/cbt-i) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT) ontwikkelde Annelies haar eigen methode om deze patiënten opnieuw te leren slapen. Omdat iedereen wel eens te maken krijgt met slaapklachten en velen niet weten hoe ze hiermee om moeten gaan besloot Annelies om een boek te schrijven. In Start to Sleep: leer weer slapen zonder medicatie en zonder kopzorgen ontdek je hoe je succesvol je slaapgedrag kan veranderen om beter te leren slapen. 

Annelies merkte dat  er veel vraag was naar slaaptrainingen en zo kwam de Start to Sleep applicatie tot leven.

sleep-img

Claudia Fonsaer

sleep-img

Claudia is klinisch psycholoog en integratieve psychotherapeut. Ze heeft veel ervaring met de diagnosestelling en begeleiding van ADHD-patiënten. Daarnaast coördineert ze het diagnostiekteam. Met haar achtergrond en inzichten verrijkt Claudia onze slaapbegeleiding.

Hanne Jacobs

sleep-img

Ook Hanne is actief als klinisch psycholoog bij Start to Sleep. Haar expertise ligt in het begeleiden van hoogsensitieve personen (HSP). Mensen die kampen met hoogsensitiviteit hebben vaak last van slapeloosheidsklachten. Hanne zal met haar expertise in HSP haar stempel drukken op onze slaapbegeleiding.

sleep-img
sleep-img

Werken met de applicatie Start to Sleep vanuit je eigen praktijk met je eigen patiënten?

sleep-img

Ben jij psycholoog of psychotherapeut én wil je graag je slaappatiënten helpen vanuit je eigen praltijk om beter te leren slapen via onze online applicatie? Neem gerust contact met ons op of stuur een mailtje naar [email protected].