Start To Sleep groeit en zoekt extra psychologen.

De online training van Start To Sleep werd ontwikkeld door psycholoog en slaapexpert Annelies Smolders.

De technieken en methodes die gebruikt worden tijdens de online training van Start To Sleep zijn gebaseerd op evidence-based therapieën: CGT-i, ACT, …

Start To Sleep is een vertrouwde en kwalitatieve partner wanneer het aankomt op slaapklachten.

Deze online training is uniek: geen automatische app maar een online platform waarin de patiënt altijd centraal staat. De patiënt wordt geholpen door erkende psychologen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de online slaaptraining en kennis op vlak van slaapproblemen hebben we met succes al duizenden slechte slapers vanop afstand beter leren slapen. Wij kennen ons vak door en door, slaapklachten aanpakken vanop afstand was nog nooit zo efficiënt maar Start To Sleep blijft groeien. Daarom stellen we vanaf 2020 de online tool van Start To Sleep ook open voor externe psychologen.

De voordelen voor psycholoog en patiënt

• Je kan heel snel ingrijpen wanneer je patiënt de slaaptechnieken en opgelegde schema’s niet of niet goed toepast.
• Je beperkt iedere vertraging in de progressie van je patiënt tot het absolute minimum.
• Veel gestelde vragen en issues van patiënten worden grotendeels, vaak helemaal opgelost tijdens de online training.
• Zie jij een patiënt in de praktijk met een klacht, die niet slaapgerelateerd is? Dan behandel jij als psycholoog deze problematiek parallel in je praktijk en volg je de progressie voor de slaapklacht tegelijkertijd online op.
• Je kan meer patiënten zien zonder in te boeten aan kwaliteit, integendeel: je kan je patiënten veel beter, sneller en efficiënter opvolgen.

Om de kwaliteit van Start to Sleep te kunnen blijven garanderen worden externe psychologen gescreend op motivatie, kennis, ervaring, de vereiste diploma’s klinische psychologie + CGT-i en erkenningen door ziektefondsen. Omdat we Start To Sleep weldra ook uitbreiden naar het Engels en Frans zijn we eveneens opzoek naar extra psychologen die deze talen perfect beheersen.

Wil jij jouw patiënten helpen met hun slaapklacht vanop afstand?
Neem contact met ons op.