Over ons

sleep-img

Over Start To Sleep

sleep-img

De online slaaptraining van Start To Sleep werd ontwikkeld door psycholoog, psychotherapeut en slaapexpert Annelies Smolders.
Zij schreef ook het boek ‘Start To Sleep’. Met meer dan 20 jaar ervaring hielp Annelies al duizenden slechte slapers weer beter slapen: via haar groepspraktijk, het boek, via de online slaaptraining maar ook via slaaptrainingen aan werknemers binnen grote en kleine bedrijven.

Annelies volgt iedere patiënt en deelnemer eigenhandig op via de online slaaptraining van Start To Sleep.
Omdat Start To Sleep blijft groeien kwam Evi Ramaekers in januari 2019 mee aan boord. Beide zaakvoerders vormen een complementair team: terwijl de focus van Annelies voornamelijk gericht blijft op deelnemers en patiënten, richt Evi de focus op de communicatie, samenwerkingen met bedrijven & partners en het technische gedeelte.

Voor de slaaptraining van Annelies Smolders ben je op deze website aan het juiste adres.
Kamp je naast je slaapprobleem ook met een andere psychologische klacht, dan kan je hiervoor terecht bij Huis Midori, de groepspraktijk van Annelies in Hasselt. Het team van Huis Midori bestaat uit meer dan 12 psychologen met ieder hun eigen specialisatie: www.huismidori.be

Wat brengt de toekomst?

sleep-img

Binnen bedrijven worden de lezingen en sessies van Start To Sleep ook regelmatig gegeven aan werknemers in het Frans en Engels.
Hiervoor beschikken we over psychologen die deze taal vloeiend spreken.
De online slaaptraining is weldra ook beschikbaar in het Frans en het Engels.

Vanaf het najaar van 2019 geven we ook externe psychologen de mogelijkheid om hun patiënten op te volgen via het platform van Start To Sleep.

sleep-img